Årets Hertsöbo och Årets Kompis

15:e Hertsödagen på rad och lika traditionsenligt korades Årets Hertsöbo och Årets Kompis…

Årets Hertsöbo
Arrangören Tommy Sandberg har varit med i LSK sedan 1988. Han började som ungdomsledare har sedan hamnat i styrelsen och sitter nu som kassör. Det som har drivit honom i alla år är engagemanget för ungdomarna på Hertsön

– Jag brinner för att ungdomarna ska ha det bra, det är ju inte bara jag. Jag är en spindel i nätet men det finns massor av fantastiska människor i föreningen som gör det här, säger han.

I år hyllas han med utmärkelsen “Årets Hertsöbo”.

Årets Kompis
Årets kompis detta år heter Thilde Widmark.
16-årige Thilde var mycket överraskad men också glad.

– Jag fattade ingenting först, dom lurade hit mig, säger hon efteråt.

– Det är säkert välförtjänt, säger en stolt Micke Widmark, Thildes pappa. Jag vet inte hur hon är som kompis för jag är ju hennes pappa, men skolan och laget har ju utsett henne. Hon är en sympatisk person.

Mera om Hertsödagen

Lämna en kommentar